seesoap & csu

Seesoap en CSU slaan de handen in één! 🙌 💦

CSU is scherp op schoon en specialist in schoonmaak binnen verschillende branches. Met diverse vestigingen en ruim 16.000 medewerkers is CSU de nummer één partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. Hygiëne is belangrijker dan ooit, door het coronavirus zijn we ons hier allemaal bewust van geworden. Handen wassen is op het gebied van hygiëne prioriteit nummer één, voor zowel medewerkers als gasten en klanten van de partners van CSU. 

Als handen wassen dan zó belangrijk is, dan moet dat toch ook leuker en makkelijker kunnen? Waarom kun je eigenlijk niet zíen wat je doet? Zo is tijdens de Corona quarantaine in 2020 seesoap ontstaan: zichtbare handzeep.

De innovatieve start-up bedacht met het ontwikkelen van gekleurde handzeep een zichtbare oplossing voor een onzichtbare vijand. Naast de unieke kleur is het FUN(ctionele) product vrij van microplastics, de parfums allergeenvrij, 100% vegan en met dit alles niet schadelijk voor mens en milieu. 

CSU en seesoap, twee bedrijven die streven naar goede hygiëne en een betere wereld. Daarom slaan zij de handen in één met een samenwerking waarbij innovatie, duurzaamheid en hygiëne voorop staan.

Afbeelding rechts: samenwerking CSU, MUMC+ en seesoap 

informatie & instructie

Handen wassen, zo’n gewone handeling, maar zo belangrijk. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe effectief het is, als je het goed doet. Seesoap maakt handen wassen makkelijker, leuker, beter.

Wist je dat een ogenschijnlijk eenvoudig middeltje als zeep het beste wapen is tegen de verspreiding van virussen? Zeep doorbreekt namelijk het omhulsel van een virusdeeltje waardoor het onschadelijk gemaakt kan worden. Wat een held hè, die zeep.