Samenwerken?

Handen wassen makkelijker, leuker en beter maken. Dat is onze missie. Deel jij deze missie? Laten we dan samen verder gaan om nog meer impact te maken door het bewustzijn te vergroten en handhygiëne te verbeteren! 🙌💦

Hygiëne is belangrijker dan ooit. En bij persoonlijke hygiëne is handen wassen prioriteit nummer één! Tijd dus om (hand)hygiëne op de kaart te zetten binnen jouw bedrijf of instelling. Seesoap is een FUN(ctioneel) product dat dit op een leuke manier mogelijk maakt, voor iedereen! Met deze duurzame innovatie trek je op een positieve manier de aandacht, vergroot je het bewustzijn en verbeter je uiteindelijk de handhygiëne van je collega’s en/of bezoekers. Wist je dat mensen met een betere hygiene zich uiteindelijk gelukkiger voelen?

Hoe jij het kunt aanpakken? We denken graag met je mee!

Meer dan zeep

Seesoap is niet alleen handzeep. Zeep is ons middel om het bewustzijn op handhygiëne te vergroten en de kwaliteit te verbeteren. En dat kan nog innovatief en leuk ook! Win in. Wij geloven in krachten bundelen en werken dus graag samen. Alles wat we samen met en voor onze partners ontwikkelen draagt bij aan het bewustzijn op (het belang van) handhygiëne.

Met onze conceptuele achtergrond denken we graag mee met jouw doelstellingen en bedenken we wat het beste daarbij aansluit. Wat we tot nu toe onder andere gerealiseerd hebben:
• lespakket voor een basisschool (video, quiz, kleurplaat, lesstof)
• voorleesboek voor de kleintjes die nog leren handen wassen
• virtuele handenwasbeleving via VR
• puzzelpakket over handhygiëne voor thuiszorg cliënten
• handenwasstraat bij de entree van een evenement
• customized fles als attentie voor medewerkers van een groot academisch ziekenhuis

Het kan allemaal! We staan te popelen om met jou mee te denken!

Tot nu toe lopen onze partners uiteen van bijvoorbeeld buitenschoolse opvang tot ouderenzorg en van hotels en vakantieparken tot aan tandartspraktijken. We kunnen zelf natuurlijk trots vertellen hoe we de samenwerking met ieder van hen met maatwerk hebben ingevuld, maar we laten het ze liever zelf vertellen!

Testimonials

Franka, Hoofd Expertisecentrum Swinhove Groep: 

” De samenwerking is mij erg goed bevallen. We zetten het in om onze (nieuwe) medewerkers direct kennis te laten maken met onze hygiëne standaard. Daar kunnen we de speciaal voor ons gemaakte instructievideo goed voor gebruiken en onze medewerkers reageren daar erg goed op. Bij de bewoners heeft seesoap ook heel wat los gemaakt. Een aantal van hen dacht dat de handen blauw zouden blijven. Dat was dus superleuk om met hen op deze manier handen te wassen!” 

Merel, Vestigingmanager PUUR Kinderopvang

“We hebben met het speciale kinderpakket inclusief voorleesboek ‘Sam de Wasbeer’ een handen was project gestart. Handen wassen was nog nooit zo leuk (en leerzaam) en de kinderen vinden het geweldig!” 

Endry, directeur basisschool Pieterskerkhof:

“De zeep is een perfect middel om de kinderen op een makkelijke en leuke manier bewust te laten worden van hoe je nou écht goed je handen kan wassen. Na iedere activiteit je handen wassen vinden kinderen saai. Daarom is het leuk dat er nu een andere manier van handen wassen is. De kinderen worden er enthousiast van, en ik stiekem ook! Ze geven nu veel meer aandacht aan het wassen van hun handen en dat zien we graag op school.” 

Voorbeelden samenwerken

GGD

Met verschillende GGD’en werken we op verschillende manieren samen. Van ‘uitgedeeld worden als hygiëne attentie in de vaccinatiestraat’ tot ‘hulpmiddel in opleiding bij handen was protocollen’. Maar ook zijn we bijvoorbeeld onderdeel van een ‘virtual reality handenwas programma voor de basisschool’, waar de kids na het zien en leren via de video, het in de praktijk kunnen ervaren en zién met seesoap!

CSU

We zijn super trots op het feit dat we het grootste schoonmaakbedrijf van Nederland tot onze partner mogen noemen! CSU en seesoap, wij zijn twee bedrijven die streven naar goede hygiëne en een betere wereld. Daarom slaan wij de handen in één met een creatieve samenwerking waarbij innovatie, duurzaamheid en hygiëne voorop staan.

Samen gaan we in alle branches waar CSU actief is kijken op welke manier we seesoap kunnen inzetten om het bewustzijn op en de kwaliteit van (hand)hygiëne te verbeteren!

Meer informatie over ons ook op de website van CSU. 🙌💦

Samenwerkende kinderopvang

Onder de paraplu van Samenwerkende Kinderopvang komen heel veel kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties samen. Met deze overkoepelende organisatie zijn wij een samenwerking aangegaan waarin we ze met seesoap en een voorleesboek helpen om handen wassen op een leuke manier bij de kinderen  onder de aandacht te brengen én natuurlijk samen wassen!