Veelgestelde vragen

Wauw 🙌 wat een enthousiasme en interesse in seesoap! Fantastisch dat jullie zo massaal, net als wijzelf, geloven dat seesoap gaat helpen bij handen wassen makkelijker, leuker en beter te maken!

We werken hard aan onze zeep, maar natuurlijk ook aan onze shop en vooral jouw beleving hier. Alle tips, suggesties en vragen zijn natuurlijk welkom. Onderweg leren we veel en krijgen we veel goede vragen. De meest gestelde vragen hebben we hier verzameld en zo goed mogelijk geprobeerd te beantwoorden.

📩 Staat jouw vraag/antwoord er niet bij?
Stuur dan even een mailtje naar hallo@seesoap.nl!

Ik heb een bestelling gedaan, maar heb deze nog niet ontvangen. Wanneer ontvang ik mijn seesoap bestelling?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je automatisch een bevestiging. Hierin staat actuele informatie over voorraad en verzending. In de webshop houden we je natuurlijk op de hoogte van beschikbaarheid, voorraad en verwachte levertijden. Heb je vragen, stuur ons dan gerust een berichtje.

Verzending 
Waar mogelijk bezorgen onze vrienden van de Fietskoeriers jouw seesoapflesje met de fiets. Lekker snel, sportief en groen! Fietsen ze niet bij jouw in de buurt, dan komt de pakketservice het gewoon afleveren.

Afhalen in de winkel! (Utrecht)

Wil je het nog sneller hebben? Kom dan naar Hygienewinkel Helder in Utrecht, daar kun je jouw bestelling – na vertoning van je bestelbevestiging – zelf ophalen. (wegens lockdown nu niet mogelijk)

Hoe duurzaam is seesoap?

🙌🌎
Wij vinden goed zorgen voor mens en milieu heel belangrijk.
Waar het kan maken wij groene keuzes voor onze blauwe zeep! 💚💙

Dat zie je bijvoorbeeld terug in de keuze van onze producent (gerenomeerd Nederlands bedrijf, al haar producten (dus ook seesoap!) zijn vrij van microplastics).

Samen realiseren wij met seesoap een product dat:
✔️ vrij is van microplastics
✔️ 100% vegan is
✔️ allergeenvrij is
✔️ niet schadelijk is voor het milieu doordat al onze ingrediënten gecertificeerd en gezuiverd zijn

🚲💚
Voor de verzending van onze pakketten werken we samen met Fietskoeriers, de groenste en snelste pakketdienst in Nederland.

Wat kost een flesje seesoap?🧴  

Een flesje seesoap van 250ml kost €7,50 incl. btw, exclusief verzendkosten.

Gooi het aantal flesjes dat je wilt bestellen in onze shop in je mandje, het systeem berekent je prijs, inclusief verzending op basis van je bestelling. Wil je groot/zakelijk bestellen? Bekijk dan onze prijslijst of stuur een mailtje met jouw gewenste bestelling of vraag.

Om een aantal redenen is seesoap wat duurder dan gemiddeld andere zeep. Er zit ook meer in dan in normale zeep 🙂 (niet in ml, maar in ingrediënten!). Om te beginnen natuurlijk met de zichtbare kleur, hiervoor zit een extra bestanddeel in de zeep (belangrijk wel om te vertellen; dit is niet schadelijk voor mens en milieu!). Om deze kleur te behouden en beschermen zitten er ook UV filters in de zeep. Een ander extra en onderscheidend bestanddeel is een verzorgend ingrediënt dat ‘terugvet’, dit betekent dat de huidbarrière behouden blijft. In gewone mensentaal betekent dit dat seesoap de natuurlijke beschermlaag van de huid herstelt.

Ik wil graag seesoap in mijn zaak/kantoor/bedrijf gebruiken, wat kan ik het beste doen? 🏬 

In de webshop kun je 10 flesjes bestellen. Tot 10 stuks verzenden we ze gewoon in doosjes van gerecylced karton.
Wil je er meer dan 10 of zakelijk/groot bestellen? Mail ons dan even op hallo@seesoap.nl, dan kijken we samen naar de meest gunstige optie, mogelijkheden en voorraad.

Wat zit er in seesoap?

Welke ingrediënten er in seesoap zitten vertellen we je bij ‘soap‘.

Hoe is seesoap ontstaan?

Dat vertellen we je met plezier onder ‘story‘ 🙂

Wat als ik met seesoap knoei op mijn kleding of aanrecht?

Geen zorgen. Je kunt het gewoon af/uitwassen. Met een goed nat doekje of een gewoon wasprogramma. De kleurstof blijft niet plakken of vlekken. Je wast het er gewoon af of uit.

Beschermt seesoap mij tegen Corona?

Goed handen wassen is heel belangrijk. Sowieso, maar ook in de strijd tegen het krijgen en verspreiden van virussen en bacteriën. Maar handen wassen is geen garantie tegen besmetting. Ook niet met seesoap. Wel bevordert vaak, lang en goed handen wassen je persoonlijke (hand)hygiëne en verkleint daarmee de kans op besmetting en verspreiding.

Ik wil graag een review achterlaten, kan dat?

Wat leuk, dat kan zeker! Op onze product pagina kun je onderaan een beoordeling geven en/of review achterlaten, alvast bedankt!

Online vinden wij het leuk om je ervaringen te lezen via #seesoap.

Waar kan ik jullie online volgen?

We delen onze avonturen natuurlijk ook op social media, volg je ons? Vinden wij leuk! Instagram en LinkedIn